Tietosuojakäytäntö

Teemme kaikkemme henkilötietojesi turvaamiseksi. Vastaamme kaikista antamistasi henkilötiedoista henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen ja tietosuoja-asetuksen mukaan.

 

Rekisterinpitäjä

Inner Peace Jewelry Oy

Y-tunnus:  2931126-7

Sibeliuksenkatu 29 A 14, Järvenpää

 

Rekisteristä vastaava henkilö

Sini Kujala / info@innerpeacejewelry.com

 

Rekisterin nimi

Inner Peace Jewelry asiakasrekisteri

 

Rekisterin pitämisen peruste

Rekisteriä käytetään Inner Peace Jewelry -verkkokaupan asiakasrekisteriä varten.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteiden ylläpitäminen sekä verkkokaupan tilausten käsittely ja toimittaminen.

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot ja pyytää poistamaan tiedot rekisteristä sekä pyytää lopettamaan tiedottaminen.

Rekisterin sisältämät tiedot

Asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on antanut Inner Peace Jewelry verkkokaupan tilausta varten.

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja: nimi, lähiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Tehdessäsi Sivustoltamme tilauksen, sen tiedot tallentuvat verkkokauppaamme. Tilaustositteita säilytetään kirjanpitolain vaatiman ajan.

Tiedot siirtyvät toimitusvaiheessa kuljetukseen (Posti), joiden kautta tuote lähetetään.

Tietojen luovutus

Inner Peace Jewelry voi luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle yrityksille, jotka eivät toimi EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Rekisterin suojaus

Asiakasrekisteriä säilytetään sähköisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmistolla. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.

Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käyttää ja ylläpitää rekisterin tietoja. Kullakin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Tarkastus-, korjaus, poisto- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina rekisteriselosteessa mainittuun osoitteeseen osoitettuna rekisterinpitäjälle.

Asiakas voi myös pyytää tietonsa poistettavaksi niiltä osin, kuin ne eivät sisällä tietoa, joka viranomaisvalvonnan osalta on säilytysvelvollisuuden piirissä, kuten kirjanpito.

Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).