Tarinamme

Moikka! Me ollaan Varpu ja Sini ja Inner Peace Jewelryn perustajat. Olemme ystäviä, työkavereita ja naapureita. Päädyimme tekemään koruja, koska huomasimme, ettei mikään muu saa meitä innostumaan näin paljon. 

Haluamme tehdä elämässämme merkityksellisiä asioita; olemme onnellisimmillamme silloin, kun voimme olla luovia ja suunnitella kauniita koruja. Vaikka olemme yrittäneet tehdä jotain muuta, se ei toimi, palaamme pian takaisin luovuuden äärelle.

Ensimmäinen yhteistyömme oli Peace-sormus. Eihän se siihen jäänyt, vaan sormuksen ympärille syntyi kokonainen sarja. Yllätyimme korusarjan suosiosta ja saimme siitä kimmokkeen perustaa yhteinen yritys. Siitä se sitten lähti.

Vaikka tekemisemme on välillä ihan hillitöntä sähläystä ja kahvimukeja kaatuilee, ovat tuotteemme loppuun asti hiottuja ja korkealaatuisia. Tästä emme halua tinkiä. Päätimme valmistaa korumme itse, koska emme löytäneet markkinoilta omaan käyttöömme tarpeeksi meidän näköisiä, laadukkaita, allergiaystävällisiä jalometalleista tehtyjä kestäviä ja merkityksellisiä koruja.

Haluamme olla asiakasystävällinen yritys. Autamme, opastamme korujen käytössä ja huollossa sekä toteutamme asiakkaiden toiveita. Laita meille siis rohkeasti viestiä!

Teknisestä hapatuksesta ja materiaalinipotuksesta (jota liikaakin harrastamme) huolimatta haluamme olla värikäs, herkullinen, ihastuttava ja leikkisä yritys. 

 

Inner Peace Jewelry perustajat

 

Varpu verstaalta moikka!

Nuorena haaveilin urasta kuvataiteiden parissa. Aina kun tein jotain käsilläni, minua kiehtoi tehdä kolmiulotteisia ja veistosmaisia töitä. Isäni on metallimies, joten hitsasimme, taoimme ja työstimme metallia yhdessä myös kotona. Lähdin opiskelemaan metalliartesaaniksi ja opettajan suostuttelemana kokeilin harjoittelua kultasepällä viikon ajan vuonna 2007. Viikko siellä vaihtui toiseen, kunnes oli kulunut vuosi ja siitä lähtien olen viettänyt kaiken vapaa-aikani kultasepänverstaalla.

Opiskelin korumuotoilijaksi Lahden muotoiluinstituutissa. Työssäni motivoi se, että pääsen toteuttamaan ideoitani alkuajatuksesta lopputuotteeseen asti. Tyytyväinen asiakas on paras palkinto. 

Varpun Instagram: @varpusatola

 

Korumuotoilija Varpu Satola

 

Heippa! Olen Sini. Kiinnostus käsillä tekemiseen alkoi jo lapsuudessani. Kuusivuotiaana virkkasin patalappuja sukulaisille lahjaksi. Myöhemmin opiskelin artenomiksi ja visualistiksi, jolloin patalaput vaihtuivat kauniiden kuvamaailmoiden rakentamiseen ja tuotesuunnitteluun. Visuaalisuuden ja tuotteiden suunnittelun lähtökohtana on aina tuottaa myös henkistä hyvinvointia ja iloa itselleni ja muille. 

Sinin Instagram: @sinisempi

 

Inner Peace Jewelry Sini

 

Meillä on myös ilo tehdä yhteistyötä huikeiden tyyppien kanssa. Haluamme mainita erityisesti Päivi Vanhatalon, jonka ottamia upeita valokuvia suurin osa tällä sivustolla on. 

Päivin instagram: @ihmisyydenäärellä