Tulossa herkullisia kivikoruja

Korumallistomme kasvaa parhaillaan hurjaa vauhtia. Koska rakastamme värejä ja aitoja luonnon korukiviä, tulevassa mallistossa säihkyvät mm. kuukivi, turkoosi, labradoriitti, rubiini ja smaragdi. Näitä löytyy jo Soulful Stones -malliston koruista.

Työn alla on parhaillaan sormusmallisto, johon meillä on jo herkullinen värikirjo korukiviä. Ruusuhiotut kivet istutetaan pyöreään kuppiin, joilloin ne muodostavat pallon. Alapuoli on siis hopeaa ja yläpuoli mm. hohtavan vihreää smaragdia, syvän punaista granaattia, vaalean hohtavaa kuukiveä sekä boheemia turkoosia. Sormusten lisäksi mallistoon tulevat koukulliset korvakorut ja nappikorvikset sekä riipus.

 

Vastustamattoman herkulliset kivet

Korukivissä on mielenkiintoisia värejä ja muotoja. Parhaimpia hetkiä ovat ehdottomasti ne, kun uusi tilaus saapuu kivitoimittajalta meille. Revimme paketit vauhdilla auki ja levitämme kivet pöydälle ihailtavaksi. Kiviä voisi tuijotella loputtomiin!

Etsimme mielenkiintoisimmat korukivet luotettavilta toimittajilta, koska emme halua, että ne näyttävät lasilta tai synteettisiltä kiviltä. Jokainen kivi on luonnon muovaama yksilö. 

"Kivissä on persoonaa ja niistä huokuu ikiaikainen historia, kuinka luonto on ne synnyttänyt. Jokainen sulkema, väri ja hohto kertoo luonnon mahtavasta kyvystä tuottaa kauneutta".

 

Kivien kiehtova symboliikka

Kiviin liittyy paljon symboliikkaa, josta kerromme lisää korujen yhteydessä. Tässä muutamia symbolisia merkityksiä kiville, joita käytämme tulevan malliston sormuksissa. 

  • Kuukivi - kehottaa kuuntelemaan intuitiotaan.
  • Labradoriitti - kannustaa luottamaan elämään.
  • Turkoosi - muistuttaa omasta elämäntarkoituksesta.
  • Smaragdi - rauhoittaa ja tasapainottaa tunteita.
  • Rubiini - antaa rohkeutta muutosten tuuliin.

On mielenkiintoista tutkia myös kivien kauneuden lisäksi niitä tarinoita, joita korukiviin liitetään. Kuinka kiviiin on liitetty merkityksiä ja niistä on mahdollista poimia itselleen myös symboli esimerkiksi rohkeudelle. Valitsemalla vaikkapa rubiinin korukivekseen sormuksessa, on se muistuttamassa sormessa sinua sisälläsi olevasta rohkeudesta toteuttaa unelmia ja mennä rohkeasti eteenpäin uusissa tilanteissa. 

 

Tuleva korumallistomme

Uudet korumme tulevat korostamaan itsevarmuuttasi, persoonallisuuttasi ja rohkeuttasi. Vaikka muotokieli on skandinaavinen, turha minimalismi on korvattu leikkisyydellä.  

Korut tulevat kulkemaan pitkään mukanasi, koska ne ovat laadukkaita ja muotokieli on ajaton. 

 

 

Tutustu merkityksellisiin koruihin verkkokaupassa!