Mikä tekee elämästä merkityksellisen

"Olen paljon pyöritellyt mielessäni, mitkä asiat lisäävät rauhaa elämääni. Ne ovat pieniä yksityiskohtia, kuten siisti pöytä ja kukat maljakossa. Tai isompia kokonaisuuksia, kuten sellaisten asioiden välttämistä, jotka pitävät sisällään jonkinlaisen ristiriidan. Sillä ristiriidat lisäävät ahdistusta ja stressiä. Sydämen kuuntelu ja intuition vahvistaminen taas lisäävät sisäistä rauhaani."

Olemme paljon keskustelleet sisäisen rauhan tärkeydestä ja omasta paikastamme maailmassa. Varsinkin yhtenä ajanjaksona, jolloin meistä kummastakin tuntui, ettemme päässeet käyttämään omaa potentiaaliamme emmekä osaamistamme silloisessa elämässämme. 

Kun avautuu elämän mahdollisuuksille ja heittäydymme sen vietäväksi, saamme helpoiten vastauksia siihen, miten meidän kannattaisi elää omannäköistä hyvää elämää.

Meillä oli ensin ajatus siitä, että kaipaamme elämäämme rauhaa, tasapainoa ja kauneutta. Sitten punnitsimme osaamisemme, kiinnostuksen kohteemme ja sinnikkyytemme. Ja sen jälkeen kuvioon astui mies.

 

Mikä tekee elämästä merkityksellisen?

"Että tekee itselleen merkityksellisiä asioita siten, että tekee itsestään merkityksellisen toisille ihmisille." - Frank Martela

Kun olimme tarpeeksi kohdanneet ajatuksia elämämme merkityksestä, syntyi ajatus vapaudesta toteuttaa itseä ja osaamistaan. Sen rinnalle nousi myös vahva ajatus muista ihmisistä. Mitä hyvää ja kaunista voisimme ympärillemme jakaa?

Jos oma tarve sisäiseen rauhaan synnytti Inner Peace -korusarjan, voisiko tämän kaltainen koru olla myös muille ihmisille muistutuksena sisäisen rauhan tärkeydestä. Voisivatko muutkin käyttää sitä suojakilpenä stressiä ja painetta vastaan?

 

Mitä on hyvä elämä?

"Elämää, jossa ei kärsi puutteesta ja jossa pääsee toteuttamaan itseään ja löytää myönteisen yhteyden toisiin ihmisiin." - Frank Martela

Vaikka jokainen ihminen on yksilö, on meillä hyvin samankaltaisia kokemuksia, tarpeita, haluja ja toiveita. Niinpä korujemme suunnittelun pohjana ovat tarinat, kokemukset, oivallukset ja halu kertoa, että sinulla on lupa loistaa, tuoda rohkeasti persoonaasi esiin ja toteuttaa itseäsi. Punaisena lankana kulkee sisäinen rauha, joka syntyy kun hyväksymme ennenkaikkea itsemme.

 

Sisäinen rauha

Mitä sisäinen rauha tarkoittaa sinulle?

Miten voisit lisätä sitä elämääsi?

Tarvitsetko sisäisestä rauhasta muistuttelijan? Esimerksi sormus sormessa voisi olla sellainen. 

 

Lainaukset: Frank Martela, Valonöörit 

 

 

Tutustu merkityksellisiin koruihin verkkokaupassa!